Bugün; 26 Nisan 2024, Cuma
Meral Akşener'den İttifak Açİklamasİ: Olacak Gibi..
Tarih : 2021.05.06  15:40:38
İYİ Parti Genel Başkanİ Meral Akşener, ittifaklarla ilgili yaptİĞİ açİklamada "İşbirliĞi olacak gibi gözüküyor, DEVA ve Gelecek Partisi'nden bahsediyorum." bilgisini verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, KRT TV'de gazeteci ÇiĞdem Akdemir'in sorularİnİ yanİtladİ. Bir sonraki seçim için ihtimalleri deĞerlendiren Akşener, "DEVA ve Gelecek Partileri var, Saadet Partisi fena gitmiyor. Muhtemelen yarİn bir iş birliĞi olacak gibi gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisi'nden bahsediyorum. Böyle baktİĞİnİz zaman Cumhur İttifakİ adayİnİn seçilmesi mümkün görünmüyor" açİklamasİ yaptİ.

İYİ Parti'nin büyüdüĞünü, CHP'nin ise düşmediĞini belirten Akşener, Millet İttifakİ'nİn cumhurbaşkanİ adayİnİn nasİl belirleneceĞini bilmediĞini sözlerine ekledi.

"BİZ ERKEN SEÇİME HAZIRIZ"

İYİ Parti lideri Akşener, şunlarİ kaydetti:

31 Mart'a giderken sadece CHP ve İyi Parti'nin işbirliĞi oldu. 24 Haziran'da da, 31 Mart'ta da işbirliĞiydi bizimki. O işbirliĞinde biz kendimizi koruyarak, şu rengin tarifinde bile farklİ farklİ davrandİk. Bu saĞlİklİ olan. şuna çözümümüz bizim başka, İYİ Parti'nin, CHP'nin, diĞer siyasi partilerin çözümleri başka. Böyle olunca, kİrmadan, incitmeden rakibiz de aynİ zamanda. İttifaklar zorunluluk. Millet İttifak'İnİn cumhurbaşkanİ adayİ nasİl belirlenecek bilmiyorum. Biz erken seçime hazİrİz.

Haberi Payla :
SİYASET
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim