Bugün; 04 Mays 2024, Cumartesi
TFF ve Dört Büyüklerden 23 Nisan Mesajları!
Tarih : 2024.04.23  15:22:42
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

TFFBeşiktaşFenerbahçe ve Galatasaray23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. İşte o paylaşımlar...

TFF

Bugün, geleceğimizin umudu olan çocuklarımızın günü! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

BEŞİKTAŞ

Küçük hanımlar, küçük beyler; Memleketi aydınlığa boğacak olan sizsiniz, sizden çok şeyler bekliyoruz... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

FENERBAHÇE

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

GALATASARAY

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Gelecek nesillerin yaşama ulusal egemenliğin güvencesinde eğitimle, sporla, sanatla ve çağdaş beşeri değerlerle hazırlanmasını destekliyoruz. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu, Türkiye Cumhuriyeti ebedi olsun.

 TRABZONSPOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

 





Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim