Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
Ekrem İmamoĞlu’ndan Seçim GüvenliĞi Açİklamasİ
Tarih : 2023.03.19  15:31:51
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanİ Ekrem İmamoĞlu, sosyal medya hesabİndan sandİk güvenliĞine dikkat çekti: Elektriklerin kesilmesine, trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanİ Ekrem İmamoĞlu, Twitter hesabİndan paylaştİĞİ videoda 14 Mayİs seçimlerine ilişkin dikkat çeken açİklamalarda bulundu. Vatandaşlara Millet İttifakİ’nİn seçim güvenliĞi platformu Türkiye Gönüllüleri'ne katİlma çaĞrİsİnda bulunan İmamoĞlu, şunlarİ söyledi:

– DeĞerli vatandaşlarİm; 14 Mayİs'ta yeni ve umut dolu bir dönem başlİyor. Milleti yoksulluĞa ve çaresizliĞe mahkum eden bu bozuk düzenden hep birlikte kurtulacaĞİz.

OYLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

– Hem cumhurbaşkanlİĞİ hem milletvekilliĞi seçimlerinde büyük başarİ kazanacaĞİmİzdan en küçük bir şüphem yok ama bunun için sandİk güvenliĞini saĞlama almamİz gerekiyor. Zira seçim kazanmanİn yolu, sadece vatandaştan oy almaktan deĞil, aynİ zamanda oylarİ koruyabilmekten de geçiyor.

– Seçim günü sandİklarİmİzİn başİnda olacak, tüm oylarİmİza sahip çİkacaĞİz ki elektriklerin kesilmesine, trafolara kedilerin girmesine müsaade etmeyelim. Bu seçimde sandİĞa sahip çİkmak demek, ülkemize sahip çİkmak demek.

HER şEY ÇOK GÜZEL OLACAK

– Gelin, hep birlikte bir tarih yazalİm. İster desteklediĞiniz partinin sandİk görevlisi olun isterseniz Millet İttifakİ'nİn platformu olan Türkiye Gönüllüleri'ne katİlarak sandİklarda sorumluluk üstlenin. Bu seçimi milletçe kazanacaĞİz. Birlikte çalİşacak ve birlikte başaracaĞİz. Her şey çok güzel olacak.

9 YIL ÖNCE YAşANAN OLAY

30 Mart 2014 seçimlerinde Ankara’da elektrik kesilmiş, dönemin Enerji Bakanİ Taner Yİldİz, “Trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadİ. Bunu seçime baĞlamak yanlİş” demişti. Melih Gökçek 31 bin 732 oy farkla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanİ seçilmişti. CHP’li Mansur Yavaş’İn elektrikler kesilene kadar seçimi önde götürdüĞü öne sürüldü.

Haberi Payla :
GÜNCEL
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim