Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
Kocaman'a Sürpriz Teklif: "Gel şampiyon Olalİm"
Tarih : 2022.09.20  15:44:09
Geçen yİl Başakşehir'den ayrİlan tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, İstanbul ekibinden ayrİldİktan sonra herhangi bir takİmda çalİşmamİştİ. Tecrübeli teknik adama sürpriz bir teklif geldi.

Son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de görev alan Akut Kocaman'a sürpriz bir teklif geldi. Geçen yİl ekim ayİnda İstanbul ekibinden ayrİlan 57 yaşİndaki tecrübeli teknik adam, Başakşehir'den ayrİldİktan sonra herhangi bir takİmda çalİşmadİ.

Bu sezon birçok takİmdan teklif alan tecrübeli teknik adama flaş bir teklif yapİldİ. Tecrübeli teknik adama teklif yapan takİmlardan biri de Samsunspor oldu.

"GEL şAMPİYON OLALIM HOCAM"

Ajansspor'un iddiasİna göre TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, Bayram Bektaş'tan boşalan teknik adamlİk koltuĞu için Aykut Kocaman ile temas kurdu.

Aykut Kocaman'a yapİlan teklifte, "Gel şampiyon olalİm hocam" ifadeleri kullanİldİ. Ligi şampiyon bitirerek Süper Lig'e çİkmayİ hedefleyen Karadeniz ekibi, 57 yaşİndaki tecrübeli teknik adamla ön temaslarİ kurdu.

TFF 1. Lig'i şampiyon bitirmek hedefiyle yola çİkan Karadeniz ekibinin teklifini geri çeviren usta teknik adam, bu sezon takİm çalİştİrmak istemediĞini yönetime iletti. Aykut Kocaman, daha önce gelen teklifleri de aynİ sebeple reddetmişti. Kocaman'dan olumsuz yanİt alan Samsunspor ise rotayİ diĞer adaylara çevirdi.​​​​​​​

Kariyerinde Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir, Ankaraspor, Malatyaspor ve İstanbulspor'u çalİştİran Aykut Kocaman, son şampiyonluĞunu Konyaspor ile Türkiye Kupasİ'nda yaşamİştİ. Son çalİştİrdİĞİ kulüp olan Başakşehir ile 29 maça çİkan ve 2 Ekim 2021 günü görevinden ayrİlan Aykut Kocaman, bu 29 maçİ 1.14 puan ortalamasİyla tamamlamİştİ.

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim