Bugün; 19 Nisan 2024, Cuma
İlhan Palut: "İstikrarİ SaĞlamamİz Gerekiyor"
Tarih : 2021.09.30  15:49:36
İlhan Palut, Süper Lig’de şu ana kadar maĞlup olmadİklarİnİ ama bir süredir de kazanamadİklarİnİ belirterek, Alanyaspor karşİsİnda iç sahada güzel bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasİnda Alanyaspor’u aĞİrlayacaĞİ maçİn hazİrlİklarİna Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde devam ediyor. Antrenman öncesi İlhan Palut ve takİm kaptanİ Abdülkerim Bardakçİ basİn mensuplarİna açİklamalarda bulundu. Alanyaspor maçİ hazİrlİklarİna devam ettiklerini kaydeden İlhan Palut, “şu anda takİm mobilizasyon çalİşmasİ yapİyor. Daha sonra taktik antrenmanla çalİşmamİzİ sürdüreceĞiz. Biliyorsunuz sİkİşİk bir fikstürden çİktİk. Kasİmpaşa maçİnİn pazartesi olmasİ, Alanyaspor maçİnİn cumartesi olmasİ aslİnda burayİ da birbirine yakİn iki maç haline getirdi. Yarİn son antrenmanİmİzİ yapİp hazİrlİklarİmİzİ bitireceĞiz. Musa ÇaĞİran da takİmla antrenmanlara başladİ. şu an için takİmda eksik futbolcumuz bulunmuyor. Tam kadro olarak çalİşmalarİmİzİ sürdürüyoruz” dedi.

“Milli maç öncesi kendi sahamİzdan güzel bir sonuçla ayrİlmak istiyoruz”

Alanyaspor maçİnİn iç sahada çok önemli olduĞunu ifade eden Palut, “Her ne kadar kaybetmesek de, bir süredir kazanamİyoruz. Olaya bir de buradan bakmak lazİm. Onun için kendi sahamİzda güzel bir sonuç almak istiyoruz. Alanyaspor da, özellikle Bülent hocanİn gelmesiyle birlikte hem puan olarak hem de istek ve arzu olarak yükselmiş görünüyor. Buraya iyi bir sonuç almaya geleceklerdir. Biz her zamanki gibi iyi mücadele etmek istiyoruz. Milli maç öncesi kendi sahamİzdan güzel bir sonuçla ayrİlmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takİmİn iç ve dİş saha performansİnİ deĞerlendiren Palut, “Bu istikrarİ bir noktada saĞlamamİz gerekiyor. Tabii ki her takİmİn iç saha performansİ, kendi seyircisi, stadİ bir tİk daha önde olabilir ama arada bu kadar bariz farklar olmasİ bir takİm adİna doĞru deĞil. Bunu konuşuyoruz deĞerlendiriyoruz, nedenini anlamaya çalİşİyoruz. Çünkü taktiksel bir nedeni yok. Biz her yerde kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz ama özellikle son 2 deplasman bunu başaramadİk oyun olarak. Burada oyuncularİmİzla, ekibimizle bunun deĞerlendirmesi içerisindeyiz” ifadelerini kullandİ.

Haberi Payla :
SPOR
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim