Bug羹n; 18 Nisan 2024, Perembe
Devlet Bah癟eli'den 103 Amiral Tepkisi
Tarih : 2021.04.04  15:50:21
MHP Lideri Devlet Bah癟eli 103 emekli amiralin yay襤mlad襤襤 bildiriye ilikin sosyal medya hesab襤ndan a癟襤klama yaparak tepki g繹sterdi: R羹tbeleri S繹k羹ls羹n.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Bakan襤 Devlet Bahçeli, sosyal medya hesab襤ndan 103 emekli amiralin yay襤mlad襤襤 bildiriye tepki gösterdi.

Bahçeli aç襤klamas襤nda "Muht襤ra tarz襤nda haz襤rlanarak gece yar襤s襤 servisi yap襤lan bildiride imzas襤 bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik haklar襤 kald襤r襤lmal襤, emekli maalar襤 kesilmelidir" dedi.

Bahçeli'nin yapm襤 olduu payla襤m u ekilde:

"103 emekli amiralin ortak imzal襤 yay襤mlam襤 olduklar襤 anti demokratik ve tehditvari, ayn襤 zamanda vesayetçi bildiriyi Milliyetçi Hareket Partisi nefretle lanetlemekte ve reddetmektedir. Bu kapsamda partimizin görüü olarak derhal al襤nmas襤 gereken önlemler u ekildedir:

Muht襤ra tarz襤nda haz襤rlanarak gece yar襤s襤 servisi yap襤lan bildiride imzas襤 bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik haklar襤 kald襤r襤lmal襤, emekli maalar襤 kesilmelidir. Aç襤klanan bildirinin çok yönlü adli ve idari soruturmas襤 yap襤lmal襤d襤r.

Ayr襤ca 103 vesayetçi amiralin imzas襤yla yay襤mlanan bildirinin arkas襤 ve önü kararl襤l襤kla arat襤r襤lmal襤, bu rezaletin içinde kimlerin olduu tevsik ve tespit edilmelidir. Konu vatand襤r, konu demokrasidir, konu milli iradedir. Taviz veya gecikmenin bedeli hiç kukusuz a襤r olacakt襤r."

Haberi Payla :
S襤YASET
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
Sitemizdeki yaz覺 , resim ve haberlerin her hakk覺 sakl覺d覺r. izinsiz veya kaynak g繹sterilemeden kullan覺lamaz.
G繹rsel Tasar覺m ve Yaz覺l覺m :
konya net haber - Y繹netim