Bugün; 29 Mart 2024, Cuma
LGS Sonuçlarİ Ne Zaman Açİklanacak?
Tarih : 2020.06.20  16:29:06
Sİnavİn huzur ve güven içerisinde tamamlandİĞİnİ söyleyen Bakan Selçuk, soru kitapçİklarİnİn pazartesi günü okullardan alİnabileceĞini, sİnav sonuçlarİnİn ise 16 Temmuz’da açİklanacaĞİnİ kaydetti.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamİnda 18 bin 139 binada ve 111 bin 918 salonda gerçekleştirilen merkezi sİnav sona erdi.

Sİnavİn huzur ve güvenle tamamlandİĞİnİ belirten Milli EĞitim Bakanİ Ziya Selçuk, “AldİĞİmİz tedbirlere uyarak öĞretmenlerinin yönlendirmelerine göre hareket eden ve sosyal mesafesini bizim uyarİlarİmİza gerek kalmaksİzİn koruyan tüm çocuklarİmİza sorumlu ve bilinçli davranİşlarİndan dolayİ şükranlarİmİ sunuyorum” dedi.

SINAV SONUÇLARI 16 TEMMUZ’DA

Sİnav kitapçİklarİnİn 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren okullardan alİnabileceĞini, sİnav sonuçlarİnİn ise 16 Temmuz'da açİklanacaĞİnİ kaydeden Bakan Selçuk açİklamasİnİ şöyle sürdürdü:

* Okul binalarİnda aldİĞİmİz önlemlere saygİ göstererek binalarİn dİşİnda herhangi bir kalabalİk oluşmamasİ için çaba harcayan, sorumlu, bilinçli, çözümcü ve bizimle iş birliĞi içerisinde olduĞunu hissettiren tüm velilerimize de selamlarİmİ, sevgilerimi sunuyorum.

* Sİnavİn saĞlİklİ bir şekilde tamamlanmasİnda önemli katkİ sunan İçişleri BakanlİĞİmİza ve SaĞlİk BakanlİĞİmİza, sürecin koordinasyonunu başİndan itibaren başarİlİ bir şekilde yürüten Bakan Yardİmcİm Mahmut Özer'e, sürece büyük emek veren Ölçme, DeĞerlendirme ve Sİnav Hizmetleri Genel Müdürü Sadri şensoy ve çalİşma arkadaşlarİna, sürecin zorluĞu nedeniyle aylardİr destek veren ve sahada yer alan BakanlİĞİmİzİn tüm bürokratlarİna, çalİşma arkadaşlarİma, 81 ilde süreci başarİlİ ile yöneten tüm il müdürlerimize, okul müdürlerimize, öĞretmenlerimize ve tüm paydaşlarİmİza şükranlarİmİ sunuyorum.

Ayrİca sokaĞa çİkmayarak çocuklarİmİz için evde kalan tüm vatandaşlarİmİza ve destek sunan herkese içtenlikle teşekkür ederim” dedi.

Haberi Payla :
YAşAM
Copyright Konya Haberleri , Konya Haber   |
|
|
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Görsel Tasarım ve Yazılım :
konya net haber - Yönetim